Agrogea
 

RRETH NESH

AGRO GEA është ndërmarje private me seli në Tetovë dhe Tiranë në suaza të së cilës ekzistojnë sektor komercial dhe shitës me qëllim të mundësimit të shërbimeve më të mira. Agrogea është ndërmarje tregtare e cila ofron shërbime…Read more

MAQINERI BUJQËSORE

AGRO GEA është inkorporuar si ndërmarje tregtare e cila ofron shërbime me aktivitet bazë duke përfshirë shitjen e makinave, pajisjeve për bujqësi dhe pjesëve rezervë. Gjithashtu ofron servisimin dhe mirëmbajtjen preventive…Read more

KONTAKTI

Për çdo informatë plotësuese rreth produkteve tona ju lutemi na kontaktoni në këtë numrër të telefonit: +389-44-379-090 ose në çdo kohë na kontaktoni përmes E-Mail adresës tonë: info@agrogea.mkRead more

FOTO GALERIA

 
 

MAQINERI BUJQËSORE

 
AGRO GEA është inkorporuar si ndërmarje tregtare e cila ofron shërbime me aktivitet bazë duke përfshirë shitjen e makinave, pajisjeve për bujqësi dhe pjesëve rezervë. Gjithashtu ofron servisimin dhe mirëmbajtjen preventive të makinave të cilat i importon, por edhe makinave tjera të ngjajshme. Për të lehtësuar punën tuaj, për të ju ndihmuar që gjithmonë të arrini peoduktivitet dhe të jeni në hap me kohën dhe teknologjinë europiane të agronomisë, ne ju sjellim këto lloje të makinave për përpunimin e tokës:
  • TRAKTORË
  • KOMBAJNA
  • MOTOKULTIVATOR
  • MAKINA LIDHËSE
  • TË TJERA


3694