Agrogea
 

За нас

АГРО ГЕА е приватна компанија со седиште во Тетово, во рамките на која постојат комерцијален и трговски сектор, со цел обезбедување на подобри услуги.
АГРО ГЕА е составена како трговско претпријатие која нуди основни услуги …Read more

Земјоделски машини

АГРО ГЕА е составена како трговско претпријатие која нуди основни услуги вклучувајќи продажба на автомобили, земјоделска опрема и резервни делови. Исто така, Агро Геа нуди сервисирање и превентивно одржување на машините кои ги увезува…Read more

Контакт

За сите дополнителни информации во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не на овие броеви: + 389-44-379-090 или во било кое време не контактирате преку нашата e-mail адреса: info@agrogea.mkRead more

ФОТО ГАЛЕРИЈА

 
 

Земјоделски машини

 
АГРО ГЕА е составена како трговско претпријатие која нуди основни услуги вклучувајќи продажба на автомобили, земјоделска опрема и резервни делови. Исто така, Агро Геа нуди сервисирање и превентивно одржување на машините кои ги увезува, но и на слични машини. За да се олесни вашата работа, за да ви помогнеме секогаш да постигнувате продуктивност и за да бидете во чекор со времето и европската технологија во областа на агрономија, ние ви ги нудиме овие видови на машини за обработка на земјиштето:
  • Трактори
  • Комбајни
  • Мотокултиватори
  • Балирачки
  • Други


3694